به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان قزوین، میترا عقیلی سرپرست اداره کل استاندارد استان قزوین با اعلام این خبر گفت: از آنجایی که زعفران از سال 1395 مشمول رعایت استاندارد اجباری می باشد بایستی از لحاظ ویژگی های رنگ، عطر و طعم، مواد خارجی، آلاینده های فلزی و میکروبی مورد ارزیابی کیفی قرار گیرند و زعفران های دارای نشان استاندارد باید فاقد هرگونه مواد خارجی بوده و وجود مواد خارجی در زعفران به عنوان نقص بحرانی تلقی می شود.
عقیلی افزود: در کمیته علائم روز هفته سوم بهمن ماه اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد برای محصول زعفران رشتهای بریده ممتاز بسته بندی شده با نام تجاری داوود احمدی در قزوین صادر گردید.
عقیلی با تاکید بر خرید زعفران با نشان استاندارد خاطرنشان کرد: مواردی که برروی بسته بندی زعفران انجام میشود مشابه باقی محصولات باید دارای نشانه گذای داشته باشند و نیز باید علاوه بر نشان کابرد علامت استاندارد، مشخصات کامل از جمله وزن خالص، نام تولیدکننده، برند تجاری، تاریخ قابلیت مصرف، تاریخ بسته بندی، درجه محصول و شماره سری ساخت در برچسب قید شود و مصرف کنندگان با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد به شماره 10001517 میتوانند از اصالت محصول خریداری شده اطمینان حاصل کنند.