اجلاسیه کمیته ملی صنایع غذایی، دوشنبه 16 مهر برگزار و طی این جلسه 7 استاندارد در حوزه صنایع غذایی ابطال و استاندارد جایگزین (به شرح جدول زیر) اعلام شد.
دیف |
شماره استاندارد |
عنوان استاندارد |
استاندارد جایگزین |
عنوان استاندارد جایگزین |
1 |
5339 |
غلات و فرآورده آن - اندازه گیری آهن به روش بیناب سنجی جذب اتمی |
9266 |
مواد غذایی - اندازه گیری سرب، کادمیم، مس، آهن، روی و کروم به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی پس از هضم خشک |
2 |
5012 |
فرآورده های شیر - اندازه گیری نیترات و نیتریت به روش احیاء به کادمیوم و طیف سنجی |
1-13327 |
شیر و فراورده های آن - تعیین مقدار درصد نیترات و نیتریت - قسمت 1: استفاده از روش احیای کادمیوم و طیف سنجی |
3 |
6601 |
تره تازه – ویژگیها و روشهای آزمون |
10082 |
سبزی خوردن بسته بندی شده آماده مصرف-ویژگیها و روشهای آزمون |
4 |
5946 |
آنتی اکسیدان- پروپیل کالات-ویژگیها |
3608 |
افزودنی های خوراکی مجاز - آنتی اکسیدان ها |
5 |
4390 |
اندازهگیری آسپارتام در فرآوردههای رژیمی به روش کروماتوگرافی مایع با کارآئی بالا |
11130 |
مواد غذایی - اندازه گیری آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
6 |
5660 |
بستنی و خامه - روش احیأ آبی متیلن (آزمایش ردکتاز) |
- |
- |
7 |
3768 |
اندازهگیری مقدار پروتئین شیر به روش پیوند با آمید وپلاک |
- |
- |